RIBLJI UŠTIPCI SA SPANAĆEM BUDE SVA ČULA Savršeni za dane posta, a pomeraju granice dobrog ukusa
Služite uz posni majonez.
Potrebno je:
- 400 g rečne ribe
- 400 g kuvanog krompira
- 100 g griza
- 50 g blanširanog spanaća
- so
- biber
- 50 g brašna
- 200 g posnog bešamel sosa
- limun, sok po ukusu
Priprema:
Ribu skuvajte, izvadite joj veće kosti pa je sitno sameljite. Izmešajte ribu sa rendanim kuvanim krompirom, sitno seckanimm kuvanim spanaćem i grizom, a po potrebi povežite brašnom i prezlama. Zakiselite limunom pa dodajte bešamel sos. U duboko, vrelo ulje kašikom spuštajte smesu i pržite.
Možda vas zanima:
POSNI UŠTIPCI SE SMAŽU U TRENU Isti kao oni bakini, brzi i vazdušasti
Najbolje služite uz ajvar.
POSNI UŠTIPCI BEZ KVASCA Nema čekanja da testo naraste, a mekani i vazdušasti
Najbolje služite uz sojin jogurt.
MILANSKE KRMENADLE BOLJE OD KLASIČNIH Mekane i sočne kao duša
I mirisom i ukusom mame na zalogaj više.
MAĐARSKI GULAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Svaki zalogaj greje dušu i telo
Ukućani će stajati u redu za još.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)