MEDENO SRCE NA VODI Jednostavan kolač skupog ukusa, pola pleha nestane dok trepnete
Savršenog ukusa koji se pamti.
Potrebno je:
- 2 šolje vode
- 2 šolje brašna
- 2 šolje šećera
- 1 kesica cimeta
- 1 kašika sode bikarbone
- 2 kašike kakaoa
- 4-5 kašika džema od šljiva
- posna čokolada
Priprema
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi umutite vodu, brašno, šećer, cimet, sodu-bikarbonu, kakao i džem od šljiva. Pleh obložite pek-papirom. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Kalupima u obliku srca secite gotov kolač pa svaki prelijte otopljenom posnom čokoladom.
Možda vas zanima:
MEDENO SRCE NA VODI Kremasti kolač koji uspeva svima, za prave sladokusce
Fenomenalni slatkiš nestaće sa stola odmah.
MEDENO SRCE NA VODI Dekorativni kolač koji uspeva i početnicima, za prave sladokusce
Priprema je tako jednostavna, a ukrasiće svaku trpezu.
MEDENO SRCE Desert skupog ukusa od jeftinih sastojaka koji odlično ide uz čaj ili kafu
Fenomenalni kolač sa džemom pogodan je i za dane posta.
MAKEDONSKI KOLAČ BEZ MLEKA I JAJA Gotov dok pristavite kafu, a savršenog ukusa
Super ide uz čaj ili kafu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)