BEĆARAC Starinsko jelo savršeno za letnje dane, lagano a zasitno
Ukusa koji govori više od 1000 jezika.
Potrebno je:
- 8 paprika
- 4 paradajza
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 2 kašike maslinovog ulja
- so, biber
- svež bosiljak
Priprema:
Izdinstajte luk, pa dodajte seckane paprike. Kada paprika omekšaju, dodajte paradajz i beli luk, so i biber, pa kuvajte dok se sos ne zgusne. Pred kraj dodajte jedno jaje, sklonite sa ringle i dobro promešajte.
Možda vas zanima:
BAKIN SATARAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Lagan i zasitan, savršen za vrele dane
Samo dodajte prilog po želji.
BAKIN BEĆARAC POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Zasitan, sočan i lagan, nema mu ravnog
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
LETNJI SATARAŠ SA TIKVICAMA I PATLIDŽANOM Ukućani će stajati u redu za još
Sočan i zasitan, pravićete stalno.
OVAKO MAKEDONCI PRAVE PUNJENE PAPRIKE Mekane i sočne, prosto miluju nepca
Zasitne i preukusne, po receptu bez mane.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)