POSNI GULAŠ Izdašni ručak za celu porodicu za 300 dinara
Bićete siti satima, a preukusno.
Potrebno je:
- 500 g šampinjona
- glavica crnog luka
- 500 ml soka od paradajza
Priprema:
Luk propržite na malo vode. Sitno iseckajte pečurke pa dodajte u luk i nastavite da pržite sve dok ne omekšaju. Zatim začinite biberom, solju i suvim biljnim začinom. Nakon što tečnost uvri nalijte sok od paradajza pa kuvajte gulaš još 15 minuta.
Možda vas zanima:
POSNI GULAŠ Postaće vam jedno od omiljenih jela, a gotovo za 20 ak minuta
Sočan i aromatičan, pravićete i kada nije post.
GULAŠ S KESTENJEM ZA GURMANE I ONE IZBIRLJIVE Svakim zalogajem tera vodu na usta
Ručak u kome će uživati cela porodica.
SKUŠA SA ZAČINSKIM BILJEM NAJLEPŠI POSNI RUČAK A savršeno ide uz čašu vina
Savršen posni ručak pravićete i mrsnim danima.
OVAJ SASTOJAK OBAVEZNO DODAJTE U GULAŠ Meso se samo raspada, a sos postaje neodoljiv
Uzmite juneći vrat. Plećka je dobra alternativa
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)