UŠTIPCI SA LIVADSKIM MEDOM SA PLANINE TARE Savršen spoj jednostavnosti i prirode
Krepe i telo i dušu.
Potrebno je:
- 500 g brašna
- 1 kesica suvog kvasca
- 1 kašičica soli
- 300 ml mlake vode
Priprema:
Od brašna, kvasca, soli i mlake vode zamesite glatko testo. Potom ostavite da naraste. Kašikom vadite uštipke i pržite u dubokom ulju, sve dok ne porumene. Služite uz puno livadskog meda.
Možda vas zanima:
UŠTIPCI MEKANI KAO DUŠA Recept Ane Sević raspametio domaćice na mrežama, svi ga dele
Iako je pobornica zdrave ishrane, voditeljka Ana Sević podelila je recept za uštipke kojima nije moguće odoleti. Ovaj recept joj je dala baka, i jedino takve priznaje, prave domaće. Njene kulinarske specijalitete najviše vole suprug Danijel i deca, a ne sumnjamo da ćete i vi biti oduševljeni.
BRZI UŠTIPCI OSVOJIĆE I ONE IZBIRLJIVE Gotovi za nekoliko minuta, a nisu masni
Savršeno idu uz šoljicu kafe.
BRZE POSNE LEPINJE GREJU DUŠU I TELO A nema čekanja da testo naraste
Samo dodajte prilog po želji.
VLAŠKI POLJUPČIĆI SE SMAŽU U TRENU Recept zbog kojih komšije nepozvane dolaze na vrata
Najbolje služite uz čaj ili kafu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)