VOĆNI KOLAČ SA JOGURTOM Sve se samo pomeša i peče, a i dupla mera je malo
Sočan i lagan, a uspeva i potpunim početnicima.
Potrebno je:
- 2 jaja
- 1 čaša (od 180 ml) jogurta
- 1 čaša šećera
- 1/2 čaše ulja
- 2 čaše brašna
- 1 prašak za pecivo
- 1 vanilin šećer
- 200 g voća po izboru (borovnice, maline, breskve...)
Priprema:
Umutite jaja sa šećerom i vanilin šećerom, dodajte jogurt i ulje pa izmešajte. Zatim dodajte brašno pomešano s praškom za pecivo. Sipajte u pleh obložen papirom za pečenje. Pospite voće po vrhu. Pecite na 180°C oko 30 minuta. Po želji, pospite kolač šećerom u prahu.
Možda vas zanima:
VOĆNI KOLAČ SA JOGURTOM Bolji od svake torte, a gotov dok pristavite kafu
Kremast i sočan, nema ko će mu odoleti.
VOĆNI KOLAČ SA JOGURTOM Sve se samo pomeša i peče, a po ukusu mu nema ravnog
Sočan i kremast, za pravo uživanje.
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
CRNI KOLAČ SA JOGURTOM ZA IZNENADNE GOSTE Ukusom bolji od svake torte
Mekan i sočan, i dupla mera je malo.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)