SOČNE PILEĆE ĆUFTE U KIKIRIKI SOSU Eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Mekane i slasne, za ručak koji se pamti.
Potrebno je:
- 500 g pilećih grudi
- so
- biber
- suvi biljni začin
- bosiljak
- 1 limun
- 1 jaje
Preliv:
- 2-3 kašike kikiriki putera
- šolja pileće supe
- malo svežeg peršuna
Priprema:
Rernu zagrejte na 250 stepeni. Pileće meso iseckajte na komade pa ga stavite u blender. Dodajte jaje i začine i dobro izblendajte. Mokrim rukama obikujte kuglice. Zatim ih valjajte u prezle i pecite 10 do 15 minuta. Pomešajte 3 kašike putera sa šoljom pileće supe. Kuvajte sos na blagoj vatri uz povremeno mešanje, dok ne provri. Gotove ćufte dodajte u kuvan sos.
Možda vas zanima:
SLASNE ĆUFTE U BEŠAMEL SOSU Jednostavno jelo koje pomera granice dobrog ukusa
Ukućani će stajati u redu za još.
SOČNE ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Priprema je jednostavna, a ukusa za čistu desetku
Ukućani će stajati u redu za još.
BAKA JELINE ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Svaki put ispadnu mekane i savršene
Svaki zalogaj je raj za nepca.
ĆUFTE U SOSU OD ŠAMPINJONA Sočni specijalitet za gurmane i one izbirljive
Služite uz pire ili testeninu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)