POSNI GRAŠAK IZ BAKINE KUHINJE Mirisom i ukusom vraća u dane detinjstva
Sočan i zasitan, za ručak koji se pamti.
Potrebno je:
- 1 glavica crnog luka sitno seckan
- 2 šargarepe na kockice
- 1 zelena paprika na krugove
- 1 krompir na kockice
- 400 gr graška
- ulje, začin
- 1 kašičica slatke paprike
- 1 kašičice kukuruznog skroba, gustin
- peršunov list
Priprema:
Šargarepu, luk i papriku propržite na ulju. Zatim dodajte krompir i grašak i prelijte vodom da ogrezne. Nakon pola sata umešajte kukuruzni skrob razmućen sa malo vode. Onda dodajte slatku začinsku papriku, suvi začin i malo peršunovog lista.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)