POSNI GRAŠAK IZ BAKINE KUHINJE Mirisom i ukusom vraća u dane detinjstva

Ivana Pavlović

16:30

Sezonski recepti 0

Sočan i zasitan, za ručak koji se pamti.

posni grašak
Printscreen

Potrebno je:

  • 1 glavica crnog luka sitno seckan
  • 2 šargarepe na kockice
  • 1 zelena paprika na krugove
  • 1 krompir na kockice
  • 400 gr graška
  • ulje, začin
  • 1 kašičica slatke paprike
  • 1 kašičice kukuruznog skroba, gustin
  • peršunov list

Priprema: 

Šargarepu, luk i papriku propržite na ulju. Zatim dodajte krompir i grašak i prelijte vodom da ogrezne. Nakon pola sata umešajte kukuruzni skrob razmućen sa malo vode. Onda dodajte slatku začinsku papriku, suvi začin i malo peršunovog lista. 

Komentari (0)

Loading