DOMAĆI PASULJ SA KOBASICAMA UVEK PRIJA Zasitan i sočan, baš kao onaj iz bakine kuhinje
Sočan i zasitan, ukućani će stajati u redu za još.
Potrebno je:
- 500 g belog pasulja
- 300 g kobasica
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 2 šargarepe
- 2 kašike paradajz pirea
- 1 lovorov list
- so
- biber
- ulje
Priprema:
Potopite pasulj preko noći pa sutradan promenite vodu i kuvajte sve dok ne omekša.Propržite na maslinovom ulju sitno seckane lukove i rendanu šargarepu. Zatim dodajte kobasice i kratko propržite. Umešajte paradajz pire, biber, so, lovorov list i kuvani pasulj. Kuvajte još 20-30 minuta.
Možda vas zanima:
KAFANSKE PUNJENE PAPRIKE RAJ ZA NEPCA Saftaste i sočne, teraju vodu na usta
Ručak u kome će uživati cela porodica.
DINSTANA BORANIJA NAJLEPŠI POSNI RUČAK Toliko je dobra da zaboravite da nema meso
Recept sa kanala bakina kuhinja za savršen petak.
DOMAĆI PILEĆI PAPRIKAŠ IZ BAKINE KUHINJE Klasik koji nikada ne izlazi iz mode
Sočan i slasan, prste da poližete.
PASULJ SA ZAPRŠKOM NEMA KONKURENCIJU Jednostavno jelo na kašiku koje svi vole
Samo dodajte prilog po želji.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)