POHOVANA PILETINA U MARINARA SOSU RAJ ZA NEPCA Neće odoleti ni najveći gurmani
Piprema je jednostavna, a ukus božanstven.
Potrebno je:
- 2 pileće šnicle
- 3 jaja
- 1 šolja brašna
- 2 šolje prezli
- 1 šolja rendanog parmezana
- 2 šolje marinara sosa
- 200 g mocarele
- bosiljak
- 100 ml ulja
- so
- biber
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Posolite pileći file pa pobiberite sa obe strane.U tri odvojene činije stavite brašno, umućena jaja i pomešane prezle sa rendanim parmezanom. Filete prvo valjajte u brašno, zatim u jaja, pa u prezle sa parmezanom. Ulje zagrejte u tiganju pa pržite filete, oko 5 minuta po strani. Zatim ih prebacite na ubrus da se ocede od viška ulja. U pleh stavite marinara sos. Poređajte pohovane filete i na svaki stavite rendanu mocarelu. Pecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Dekorišite bosiljkom.
Možda vas zanima:
KRALJEVSKE ŠNICLE KAO ONE IZ ELITNIH RESTORANA Jednostavne, sočne i savršene
Ručak u kome će uživati cela porodica.
KEBAB IZ RERNE RASPAMETIO DOMAĆICE NA MREŽAMA Sve dele recept
Pravi se lako, a osvaja ukusom.
ČAČANSKI LONAC OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Neće mu odoleti ni najveći gurmani
Prepun različitih vrsta mesa, za ručak koji se pamti.
SVINJSKI KARE SA SENFOM I LUKOM Gastronomski užitak u svakom zalogaju
Ukućani će stajati u redu za još.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)