OMLET SA ŠAMPINJONIMA Proteinski doručak dostojan kraljeva, a jedan dodatak mu daje poseban šmek
Bićete siti satima, a savršenog ukusa.
Potrebno je:
- 2 jaja
- 100 g šampinjona
- 1 kašičica putera
- 2-3 šnita suvog vrata
- so
- biber
- ulje
- peršun
- 1 čen belog luka
Priprema:
Sitno seckan beli luk propržite na puteru.Zatim dodajte šampinjone seckane po želji. Dobro ih propržite pa posolite i pobiberite i ostavite na toplom. U jednoj posudi penasto umutite jaja sa malo soli. U tankom mlazu razlijte umućena jaja u tiganj sa zagrejanim uljem. Preko jaja rasporedite šampinjone i suvi vrat pa preklopite i stavite na tanjir. Peršunom ukrasite omlet i služite toplo.
Možda vas zanima:
KAJGANA SA PAPRIKAMA DORUČAK ZA DAN PUN ENERGIJE Eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Samo dodajte prilog po želji.
OMLET SA PRAZILUKOM MIRIŠE NA BAKINU KUHINJU Kremast i jednostavan, za doručak koji se pamti
Služite toplo, uz paradajz i hleb.
TAJLANDSKI OMLET Ovi sastojci ga razlikuju od onog klasičnog, a potpuno utiče na ukus
Bićete oduševljeni ukusom.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)