OMLET SA ŠAMPINJONIMA Proteinski doručak dostojan kraljeva, a jedan dodatak mu daje poseban šmek
Bićete siti satima, a savršenog ukusa.
Potrebno je:
- 2 jaja
- 100 g šampinjona
- 1 kašičica putera
- 2-3 šnita suvog vrata
- so
- biber
- ulje
- peršun
- 1 čen belog luka
Priprema:
Sitno seckan beli luk propržite na puteru.Zatim dodajte šampinjone seckane po želji. Dobro ih propržite pa posolite i pobiberite i ostavite na toplom. U jednoj posudi penasto umutite jaja sa malo soli. U tankom mlazu razlijte umućena jaja u tiganj sa zagrejanim uljem. Preko jaja rasporedite šampinjone i suvi vrat pa preklopite i stavite na tanjir. Peršunom ukrasite omlet i služite toplo.
Možda vas zanima:
KAJGANA SA PAPRIKAMA DORUČAK ZA DAN PUN ENERGIJE Eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Samo dodajte prilog po želji.
OMLET SA PRAZILUKOM MIRIŠE NA BAKINU KUHINJU Kremast i jednostavan, za doručak koji se pamti
Služite toplo, uz paradajz i hleb.
TAJLANDSKI OMLET Ovi sastojci ga razlikuju od onog klasičnog, a potpuno utiče na ukus
Bićete oduševljeni ukusom.
RIŽOTO SA PEČURKAMA ZA VIKEND Eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Savršen za dane Božićnog posta, a preukusan.
NAJBOLJI RECEPT ZA PLESKAVICE KAO IZ KAFANE Zbog jednog sastojka će biti sočne
Samo dodajte lepinju i prilog po želji.
POSNA ŠEHEREZADA TORTA Gotova dok pristavite kafu, a razvaljuje ukusom
Kremasta i jednostavna, nestane sa stola odmah.
SLANI ŠTAPIĆI SA SUSAMOM ZA LEPO VEČE SA PRIJATELJIMA Hrskavi i mekani, i dupla mera je malo
Savršeni kao brza grickalica ili užina.
POSNI PICA PUŽIĆI BOLJI NEGO IZ PEKARE Prave se lako, a razbijaju ukusom
Svaki zalogaj je raj za nepca.
Komentari (0)