PAPRIKAŠ SA PILETINOM PO BAKA MIRINOM RECEPTU MILUJE NEPCA Ukućani će stajati u redu za još
Ručak u kome će cela porodica uživati.
Potrebno je:
- 600 g pilećih bataka
- 3 crvene paprike
- 1 glavica luka
- 2 čena belog luka
- 1 kašika mlevene začinske paprike
- 200 ml pavlake
- so
- biber
- ulje
Priprema:
Posolite i propržite piletinu na ulju dok ne dobije zlatnu boju. Dodajte luk i beli luk isečene na sitno, propržite dok ne postanu staklasti. Dodajte papriku isečenu na trake, posolite i pospite alevom paprikom. Dolijte malo vode i krčkajte dok meso ne omekša. Na kraju umešajte pavlaku, promešajte i ostavite da se sjedini sa sosom.
Možda vas zanima:
RIBLJI PAPRIKAŠ GREJE DUŠU I TELO Posni ručak koji pomera granice dobrog ukusa
Samo dodajte salatu po želji.
KAFANSKI GRAŠAK NIKO NE ODBIJA Jedan sastojak mu daje poseban šmek
Svaki zalogaj je raj za nepca.
VLAŠKI PAPRIKAŠ PONOS ISTOČNE SRBIJE Zbog mirisa gosti dolaze sami
Ručak u kome će uživati cela porodica.
MUSAKA SA PŠENICOM I SUVIM ŠLJIVAMA Polovina nestane dok je još u plehu
Kremasta, zasitna i slasna, a posna.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)