ĐUVEČ SA PILETINOM Staro dobro jelo koje nikad ne izlazi iz mode, za ručak koji se pamti
Ukućani će biti oduševljeni.
Potrebno je:
- 500 g pilećeg filea
- 2 šolje pirinča
- 1 crvena paprika
- 1 zelena paprika
- 1 šargarepa
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 2 šolje paradajz sosa
- so
- biber
- 50 ml maslinovog ulja
Priprema:
Skuvajte pirinač. Propržite sitno seckan crni i belu luk pa kad postane staklast dodajte piletinu sečenu na kocke. Pržite pa dodajte paprike i šargarepu sečene na kolutove, paradajz sos, pa posolite i pobiberite. Kuvajte oko 20 minuta. Đuveč pomešajte sa skuvanim pirinčem.
Možda vas zanima:
DOMAĆI ĐUVEČ PO BAKINOM RECEPTU Čari tradicionalne kuhinje u jelu koje osvaja i mirisom i ukusom
Savršen spoj mesa i povrća pravi je raj za nepca.
ĐUVEČ SA PILETINOM PO RECEPTU BABA MIRE Daće vam energije za ceo dan, savršenog ukusa
Sočno jelo obožavaće cela porodica.
MARŠAL JE OBOŽAVAO OVO JELO Ovako spremljen đuveč nikad nije odbio
Lagano letnje jelo, đuveč, bilo je omiljeno i pokojnom maršalu, Josipu Brozu Titu.
ĐUVEČ SA MESOM Bogatog ukusa koji će vas oduševiti, za pravo zadovoljstvo
Kompletan ručak za celu porodicu koji će vas oboriti s nogu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)