DRUGAČIJA RUSKA SALATA SA MAKARONAMA Kraljica slavske trpeze u modernom ruhu
Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj.
Potrebno je:
- 200 g makarona
- 2 kuvana krompira, srednje veličine
- 2 šargarepe
- 150 g kisele pavlake
- 100 g majoneza
- 3 kisela krastavčića
- 2 kuvana jaja
- so
- biber
Priprema:
Makarone skuvajte prema uputstvu sa pakovanja. Onda ih procedite i pustite da se ohlade. Krompire oljuštite i skuvajte. Iseckajte ih na male kocke, pa oljuštite i narenadjte šargarepu. Zatim skuvajte jaja pa ih oljuštite i iseckajte na sitne komade. Iseckajte sitno kisele krastavčiće. Pomešajte svo seckano povrće sa jajima i ohlađenim makaronama, pa dodajte majonez i kiselu pavlaku. Posolite i pobiberite. Ostavite salatu bar sat vremena u frižideru.
Možda vas zanima:
RECEPT ZA RUSKU SALATU KOJA OBARA S NOGU Biće kremasta i slasna, ovakvu do sada niste jeli
Savršena za svaku svečanu trpezu.
RUSKA SALATA Kraljica svake slavske trpeze, a sprema se za 20 minuta, nema joj ravne
Sočna i slasna, ovakvu do sada niste jeli.
FRANCUSKA SALATA Od ruske je razlikuje samo jedan sastojak, a kremasta i zasitna
Nedostatak mesa razlikuje francusku od ruske salate.
RUSKA SALATA Jedini recept koji vam je potreban za kraljicu među salatama, a gotova za 20 minuta
Sočna i slasna, gosti će biti oduševljeni.
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Komentari (0)