NOIR TORTA ZA SVE SVEČANE PRILIKE Bolja od svakog kolača, a gotova za pola sata
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Potrebno je:
- 3 jaja
- 300 g čokolade za kuvanje
- 200 g kesten pirea
- 200 ml kondenzovanog mleka
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U šerpi zagrejte mleko pa otopite 200 g čokolade za kuvanje. Onda pustite da se ohladi pa umešajte kesten pire pa jaja. Izlijte smesu u kalup obložen pek papirom. Pecite oko 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Zatim otopite 100 g čokolade i time prelijte tortu.
Možda vas zanima:
BARON TORTA Kremasta poslastica sa četiri kore i dva fila, po ukusu joj nema ravne
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
ČEMBERLEN TORTA KRALJICA SVEČANE TRPEZE Prepuna fila i kremasta, polizaćete i tanjir
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.
OPERA TORTA ZA PRAVE KAFOLJUPCE Svakim zalogajem mami na dodatno parče
Savršena za sve svečane prilike.
ČOKO ORANDŽ TORTA PRVA NESTAJE SA STOLA Raskošna i kremasta i svi je vole
Svi će vam tražiti dodatno parče.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)