KAJGANA TORTILJA Savršena za doručak ili večeru, a rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Samo dodajte jogurt ili prilog po želji.
Potrebno je:
- 4 jaja
- 70 g slanine
- 200 g kukuruza
- 1 paprika
- 5-6 kiselih krastavčića
- 8 tortilja
- 200 g rendanog kačkavalja
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Propržite slaninu pa od jaja, paprike i kiselih krastavčića napravite kajganu. Zatim skuvajte kukuruz pa ga dodajte u kajganu. Umešajte isprženu i iseckanu slaninu. Preko svake tortilje stavite malo rendanog kačkavalja, pa rasporedite kajganu na sve tortilje.Zavijte i zapecite u rerni zagrejanoj na 220 stepeni.
Možda vas zanima:
OMLET SA PRAZILUKOM SE SMAŽE U TRENU Isti kao onaj iz bakine kuhinje, prste da poližete
Služite toplo, uz parče hleba i paradajz.
OMLET SA RIBOM Ovako ga prave na Tajlandu, svako ko je probao uvek mu se vraća
Drugačiji, a preukusan.
TAJLANDSKI OMLET SE SMAŽE U TRENU 1 sastojak se razlikuje, a daje totalno novu dimenziju ukusu
Za doručak koji se pamti.
ŠAKŠUKA Omiljeno jelo sa Bliskog istoka koje pomera granice dobrog ukusa
Lagano i jednostavno jelo savršeno je za letnje vrućine.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)