KAJGANA TORTILJA Savršena za doručak ili večeru, a rapsodija ukusa u svakom zalogaju

Ivana Pavlović

16:30

Sezonski recepti 0

Samo dodajte jogurt ili prilog po želji.

kajgana tortilja
Shutterstock

Potrebno je:

  • 4 jaja
  • 70 g slanine
  • 200 g kukuruza
  • 1 paprika
  • 5-6 kiselih krastavčića
  • 8 tortilja
  • 200 g rendanog kačkavalja

Priprema:

Rernu zagrejte na 220 stepeni. Propržite slaninu pa od jaja, paprike i kiselih krastavčića napravite kajganu. Zatim skuvajte kukuruz pa ga dodajte u kajganu. Umešajte isprženu i iseckanu slaninu. Preko svake tortilje stavite malo rendanog kačkavalja, pa rasporedite kajganu na sve tortilje.Zavijte i zapecite u rerni zagrejanoj na 220 stepeni.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading