KAFANSKE ŠNICLE U SOSU OD PEČURAKA Ukusa koji govori više od 1000 jezika
Služite uz testeninu ili pire krompir.
Potrebno je:
- 600 g svinjskih šnicli
- 200 g šampinjona
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- so
- biber
- suvi začin
- maslinovo ulje
Priprema:
Istanjite šnicle pa ih posolite i pobiberite. Onda ih propržite sa obe strane, na malo ulja, dok ne porumene. Zatim propržite sitno seckan beli i crni luk pa umešajte seckane šampinjone. Dodajte pavlaku za kuvanje i kuvajte dok se sos ne zgusne. Potom vratite šnicle u sos i kuvajte još 5 minuta.
Možda vas zanima:
LOVAČKE ŠNICLE PO RECEPTU KAFANSKOG KUVARA Sočne i mekane kao duša
Nema ko vam neće tražiti recept.
ŠNICLE U SOSU OD ŠAMPINJONA Po receptu kafanskog kuvara, biće mekane i sočne
Služite uz testeninu ili pire krompir.
JESENJE ŠNICLE Slasni delikates u sosu od šljiva, a meso se lepi za prste
Fenomenalno jelo oduševiće sve koji ga budu probali, prste da poližete.
ŠNICLE U SOSU OD PEČURAKA I PAVLAKE Sočno jelo koje budi sva čula
Konkretno jelo držaće vas dugo sitim, a svaki zalogaj je gurmanski raj.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)