TAJNI SASTOJAK ZA PLEJSKAVICE KAO ONE U KAFANI A nikad vam ne bi pao na pamet
Trik je jednostavan, a pljeskavice će biti savršene.
Jabuka
Umesto crnog luka dodajte u smesu za pljeskavice jednu rendanu jabuku. Ovo će dodati na sočnosti.
Potrebno je:
- mleveno goveđe i svinjsko meso,
- jednu rendanu jabuku
- kašičicu senfa,
- prstohvat soli i bibera
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte meso, rendanu jabuku, senf i prstohvat soli i bibera. Zatim ih pecite na roštilju dok ne dobiju zlatnu koricu.
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
Komentari (0)