PARADAJZ MUSAKA RAJ ZA NEPCA Gotova za 20 minuta, a po ukusu joj nema ravne

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Bićete siti do večere.

paradajz musaka
Shutterstock

Potrebno je:

  • 4 paradajza
  • 1 tikvica
  • 400 g mocarela sira
  • 3 jaja 
  • 3 kašike kisele pavlake
  • so
  • biber 
  • bosiljak

Priprema:

Rernu zagrejte na 220 stepeni. Isecite na kolutove paradajz i tikvicu a mocarelu na kriške. Poređajte u vatrostalnu činiju. Između njih poređajte kriške sira i listove bosiljka. Pecite musaku 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. U jednoj posudi umutite jaja sa pavlakom,, soli i biberom, pa prelijte musaku. Vratite u rernu da se dopeče dok ne porumeni.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading