TELETINA KAO ISPOD SAČA Raspada se čim je pipnete, a ukusa da pamet stane
Priprema je jednostavna, a ukućani će stajati u redu za još.
Potrebno je:
- 5 kg telećih rebara i paufleka
- so
- 100 ml vode
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Meso stavite u nauljen pleh pa dobro posolite. Onda nalijte vodu i malo ulja pa pokrijte aluminijumskom folijom. Zatim smanjite temperaturu na 190 stepeni i pecite 2 sata i 40 minuta. Meso izvadite pa prelijte masnoćom iz pleha. Skinite foliju i dopecite dok ne porumeni. Na kraju opet prelijte masnoćom.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)