KREMASTA PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Ovako je prave Italijanke
Služite toplo.
Potrebno je:
- 800 g pilećeg belog mesa
- 200 ml krem pavlake za kuvanje
- 180 g kisele pavlake
- 1 kesica začina piletine sa 4 vrste sira
- 100 g kačkavalja
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Isecite pileće belo meso na šnicle pa poređajte u vatrostalnu posudu. Zatim otopite kiselu pavlaku na tihoj temperaturi i u nju dodajte neutralnu pavlaku i sjedinite. Onda sklonite od šporeta i u to dodajte začin za piletinu sa 4 vrste sira i mešajte, dok se ne sjedini. Polovinu pavlake nalijte preko mesa pa poređajte još red mesa i prelijte ostatkom pavlake. Preko toga narendajte kačkavalj. Pecite jelo oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni.
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
Komentari (0)