DONOSIMO VAM ORIGINALNI RECEPT ZA RUSKU SALATU Bez nje nema slave
Služite hladno.
Potrebno je:
- 500 g pilećih prsa
- 2 srednja krompira, kuvana, oljuštena i isečena na kockice
- 2 šargarepe, kuvane, oljuštene i isečene na kockice
- 300 g graška
- 3 tvrdo kuvana jaja, sitno iseckana
- 3 velika kisela krastavčića, iseckana na kockice
- sok od pola limuna
- 110 g majoneza
- 1 kašika senfa
- mirođija
- so
- biber
Priprema:
Piletinu skuvajte pa je isecite na kockice. Zatim je pomešajte sa jajima, graškom, kiselim krastavčićima , kuvanim krompirom i šargarepom.Onda dodajte mirođiju i timijan. Potom dodajte so, majonez, biber, senf i limunov sok u salatu.
Možda vas zanima:
SALATA OD PEČENIH PAPRIKA ZA NAJLEPŠU SLAVU Zaboravićete na mimozu i rusku
Kremasta i slasna, polizaćete i tanjir.
RUSKA SALATA DRAGULJ SLAVSKE TRPEZE Kremasta i slasna, polizaćete i tanjir
Nema ko je ne voli.
DRUGAČIJA RUSKA SALATA SA MAKARONAMA Kraljica slavske trpeze u modernom ruhu
Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj.
NEODOLJIVA RUSKA SALATA SA MAJONEZOM Klasik koji pomera granice dobrog ukusa
Kremasta i slasna, bićete oduševljeni.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)