KINESKA SALATA RASPAMETILA DOMAĆICE NA MREŽAMA Polizaćete i tanjir
Savršena za slavu.
Potrebno je:
- 200 g pirinča
- 200 g šunke
- 3 šolje vode
- 180 g kisele pavlake
- 100 g majoneza
- 1 kašičica soli
- 4 kisela krastavčića
- 4 kuvana jajeta
Priprema
U šerpu stavite pirinač pa ga prelijte vodom. Onda posolite pa stavite da se kuva. Nakon što omekša ostavite ga sa strane da se ohladi. Zatim skuvajte jaja pa ih sitno iseckajte i pomešajte sa šunkom i sitno seckanim krastavcima. Dodajte majonez i kiselu pavlaku pa posolite. Dodajte proceđen pirinač pa sve promešajte i ostavite u frižideru.
Možda vas zanima:
PUNJENA JAJA SAVRŠENO SLAVSKO PREDJELO Prave se maltene sama, a svi gosti ih vole
Predjelo koje može i dete da napravi, a fantastičnog ukusa.
SPANAĆ TORTA NAJUKUSNIJE SLAVSKO PREDJELO Vole je svi od 7 do 107 godina
Kremasta i slasna, po ukusu joj nema ravne.
SALATA OD PEČENIH PAPRIKA ZA NAJLEPŠU SLAVU Zaboravićete na mimozu i rusku
Kremasta i slasna, polizaćete i tanjir.
KINESKA SALATA NADMAŠILA RUSKU I MIMOZU A svakim zalogajem tera vodu na usta
Ukrasiće svaku svečanu trpezu.
SJENIČKA GIBANICA MEKANA KAO DUŠA Savršena vruća, a biće super i prekosutra
Služite toplu, uz jogurt ili kiselo mleko.
DINSTANI GRAŠAK ZA RUČAK KOJI SE PAMTI Ukusa kao iz najboljeg restorana
Samo dodajte ribu ili prilog po želji.
POSNI KOLAČ PO RECEPTU MONAHA SA HILANDARA Ukusom bolji od svake torte
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
KINESKA SALATA RASPAMETILA DOMAĆICE NA MREŽAMA Polizaćete i tanjir
Savršena za slavu.
DOMAĆE ŠAPICE PO TETA SAVKINOM RECEPTU Što duže stoje to su još ukusnije
Tope se u ustima, a najbolje idu uz šoljicu kafe.
Komentari (0)