Varivo od sočiva i kobasice: Ako volite pasulj, sigurno ćete obožavati i ovaj recept
Konzumacija variva i čorbaste hrane donosi mnogobrojne benefite za naš organizam
Varivo od sočiva i kobasice
Sastojci:
- 100 g sočiva
- 1 crni luk
- 2 šargarepe
- 2 krompira
- 1 manji komad korena celera
- 2 kašike pasiranog paradajza
- 700 ml vode
- 1 kašičica kumina
- 1 kašičica slatke paprike
- 3 kašike sitno seckanog peršuna
- kobasice po želji
- ulje
- so, biber
Priprema:
Na ulju dinstajte sitno seckan crni luk, šargarepu i celer. Dodajte kumin i papriku, pazeći da ne zagori, te sočivo, pasiran paradajz i vodu. Kad provri, dodajte krompir iseckan na sitne kockice. Potom dodajte i kobasice. Kuvajte dok krompir i sočivo ne omekšaju. Na kraju dodajte sveže seckani peršun.
ŠTRUDLA SA MAKOM I VIŠNJAMA Poslastica posna na vodi mekana kao duša, a ukusa koji priča priče
Fenomanalna poslastica odlično se slaže sa šoljom čaja.
MAFINI SA BUNDEVOM Brzo gotovi, a svaki zalogaj je raj za nepca, ovakve do sada niste jeli
Sočni zalogajčići u super spoju sa bundevom, prste da poližete.
OČISTITE SUDOPERU ZA TREN OKA Sijaće se kao nova, a treba vam samo 1 namirnica, a nije soda bikarbona
Namirnica koju ima svaka domaćica izglancaće sudoperu začas.
SUPA OD PEČURAKA PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA Mirisna i ukusna, popraviće vam dan u trenu
Recept čuvenog kuvara za predjelo koje oduševljava od prvog zalogaja.
OSVEŽAVAJUĆI POTAŽ OD POVRĆA Aromatičan i ukusan, a krepi organizam u trenu
Sočan spoj šargarepe, tikvica i jabuke oduševiće i one izbirljive.
Komentari (0)