Varivo od sočiva i kobasice: Ako volite pasulj, sigurno ćete obožavati i ovaj recept
Konzumacija variva i čorbaste hrane donosi mnogobrojne benefite za naš organizam
Varivo od sočiva i kobasice
Sastojci:
- 100 g sočiva
- 1 crni luk
- 2 šargarepe
- 2 krompira
- 1 manji komad korena celera
- 2 kašike pasiranog paradajza
- 700 ml vode
- 1 kašičica kumina
- 1 kašičica slatke paprike
- 3 kašike sitno seckanog peršuna
- kobasice po želji
- ulje
- so, biber
Priprema:
Na ulju dinstajte sitno seckan crni luk, šargarepu i celer. Dodajte kumin i papriku, pazeći da ne zagori, te sočivo, pasiran paradajz i vodu. Kad provri, dodajte krompir iseckan na sitne kockice. Potom dodajte i kobasice. Kuvajte dok krompir i sočivo ne omekšaju. Na kraju dodajte sveže seckani peršun.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)