ISKORISTITE PIRE OD JUČE I SPREMITE UKUSNE PLJESKAVICE Jeftin ručak, a sprema se za pola sata!
Uz dodatak nekoliko začina napravite novo jelo od ostataka.
Pljeskavice od pirea
Sastojci:
250 g pirea
1 jaje
1/2 šolje (od 250 ml) brašna
1/2 kašičice suve mešavine začina
1/2 kesice prašak za pecivo
1 kašičica seckanog peršuna
50 ml ulja za prženje
Priprema:
Umutite jaja, dodajte pire i mikserom sjedinite. Dodajte suvi biljni začin, peršun i brašno izmešano sa praškom za pecivo. Izmešajte, pa rukom vadite smesu I oblikujte pljeskavice. Pržite u zagrejanom ulju kratko sa obe strane. Izvadite na papirni ubrus da upije masnoću.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)