ISKORISTITE PIRE OD JUČE I SPREMITE UKUSNE PLJESKAVICE Jeftin ručak, a sprema se za pola sata!
Uz dodatak nekoliko začina napravite novo jelo od ostataka.

Pljeskavice od pirea
Sastojci:
250 g pirea
1 jaje
1/2 šolje (od 250 ml) brašna
1/2 kašičice suve mešavine začina
1/2 kesice prašak za pecivo
1 kašičica seckanog peršuna
50 ml ulja za prženje
Priprema:
Umutite jaja, dodajte pire i mikserom sjedinite. Dodajte suvi biljni začin, peršun i brašno izmešano sa praškom za pecivo. Izmešajte, pa rukom vadite smesu I oblikujte pljeskavice. Pržite u zagrejanom ulju kratko sa obe strane. Izvadite na papirni ubrus da upije masnoću.

NAJLAKŠI RECEPT ZA PITU SA KRUŠKAMA Jednostavnije od ovoga ne može
Sočna i osvežavajuća, kao osmišljena za proleće.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.
Komentari (0)