HRSKAVO A TOPI SE U USTIMA Cvet salata od jaja i povrća sa čipsom
Vrlo su retki ljudi koji ne jedu čips a u ovoj kombinaciji teško da će bilo ko moći da mu odoli.


Cvet od čipsa, povrća i jaja
Sastojci:
1 kesa čipsa
4 kuvana jaja
200 g kukuruza šećerca
200 g šunke
1 kašika majoneza
2 kašike pavlake
1 šolja ukiseljenog mešanog povrća
Priprema:
Šunku iseckajte na trake ili izrendajte nakrupno. Jaja oljuštite, belanca odvojte od žumanaca te ih izrendajte.
Dodajte seckano mešano povrće (pečurke, paprike, šargarepa) i pomešane majonez i pavlaku.
Kukuruz skuvajte i ocedite - možete koristiti i onaj iz konzerve i pomešajte s povrćem.
Napravite kupu, a žumanca narendajte odozgo.
Čips zabodite svuda po kupi od jaja kao na slici i ukrasite peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

POSNA RUSKA SALATA Kremasto predjelo koje nimalo ne zaostaje za originalom
Sočna i slasna, prste da poližete.

SLANA BULGUR SALATA Gotova za 2 minuta, a puna vitamina
Dodajte kao prilog uz jelo od povrća ili mesa.

SALATA SA PEČENIM PAPRIKAMA I SIROM Aromatično predjelo u savršenom spoju ukusa, pravićete stalno
Dodajte kao prilog omiljenom jelu i uživajte.

CEZAR SALATA Nikad sočnija i ukusnija, a priprema je tako jednostavna
Prvi put je napravljena 1924 godine.

PASTA SA PILETINOM Lagana, kremasta i zasitna, za savršen obrok
Sočna i ukusna, u pravoj eksploziji ukusa.

DOMAĆI HLEB OD BATATA Mekan kao duša i sočan, pravićete stalno
Pravi se lako, a pravi je raj za nepca.

VOJNIČKI PASULJ Ovako se spremao u JNA i bio nikad ukusniji
Slasni pasulj po tradicionalnom receptu.

ŠTRUDLA SA BUNDEVOM Mirisna poslastica u neodoljivom spoju ukusa
Sočna i drugačija, uzećete parče više.

POSNI ČOKOLADNI TARTUFI Raskošni kolači ukusa koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus neponovljiv.
Komentari (0)