ČORBICA SA JUNETINOM I KROMPIROM Greje i dušu i telo u ovim hladnim danima
Okrepljujući ručak za celu porodicu.

Krompir čorba s junetinom
Možda vas zanima:

RUČAJTE KAO FRANCUZI Čorba od crnog luka s hlebom i parmezanom, zapečena u rerni!
Zdrava i ukusna čorbica je odličan ručak.

ĆUREĆA SUPICA Ništa lepše od toplog jela na kašiku!
Zdrava, ukusna, okrepljujuća supica.

ODLIČAN IZVOR ENERGIJE Gusta čorba od kukuruza, može da bude i obrok
Pravo jelo za zimske dane.

RAGU S POVRĆEM I PEČURKAMA Aromatični specijalitet sa mesom, u neodoljivom spoju ukusa
Zasitno jelo pravi je raj za nepca, a odlično je i kao predlog za slavsku trpezu.
Sastojci:
300 g junetine
500 g krompira
1 crni luk
2 šargarepe
1 paprika
1 paradajz
1 lovorov list
1 kašičica soli
1/2 kašičice bibera
1 kašičica mlevene paprike
1 kašičica seckanog peršuna
Priprema:
Iseckati luk, šargarepu i papriku i kratko prodinstati. Dodati iseckano meso, so i biber. Dinstati nekoliko minuta dok meso promeni boju. Dodati mlevenu papriku, iseckan paradajz, krompir i lovorov list. Sipati oko 1,5 litar vode, poklopiti i dinstati na tihoj vatri dok krompir i meso omekšaju, oko jedan sat. Po potrebi dodavati vode. U gotovo jelo dodati peršun i začiniti još ako je potrebno.

NEŽNA LAVANDA TORTA Kremasta i sočna poslastica nezaboravnog ukusa
Lagana i neodoljiva, nestaće sa stola čim se postavi.

SVRLJIŠKI BELMUŽ Evo kako da napravite zvanično najbolje jelo na svetu
Treba vam samo 3 sastojka, a proglašeno je za najbolje jelo na svetu.

VOĆNI MAFINI ZA PRAVO UŽIVANJE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a uspeva BAŠ svima
Najbolje služite uz voće ili sladoled.

GURMANSKA PITA SA JAGNJETINOM PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA Savršenog ukusa, ukrasiće svaku svečanu trpezu
Jednostavne pripreme i nikad slasnija, prste da poližete.

MESNI ROLAT SA JAJIMA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve ostale
Slasan i ukusan, savršen za Uskrs.
Komentari (0)