GULAŠ SA REZANCIMA IZ BAKINE KUHINJE Sočan i mirisan, a bićete siti satima

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Služite uz kuvane rezance.

gulaš sa rezancima
Printscreen

Potrebno je:

  • 300 g svinjskog mesa
  • 300 g pileće džigerice
  • 300 g crnog luka
  • 2 sveže paprike
  • malo ljute tucane paprike
  • malo mlevene začinske paprike
  • 1 šargarepa veća
  • 1 svež paradajz
  • 2 čena belog luka
  • 3-4 lista lovorovog lista
  • ulje
  • začina, soli
  • bibera, peršunovog lista
     

Priprema:

Sitno seckan crni luk propržite na ulju pa dodajte seckanu šargarepu i papriku i dinstajte, oko pola sata. Onda dodajte meso sečeno na kockice i lovorov list i sipajte malo vode. Krčkajte oko 20 minuta pa dodajte džigericu i dinstajte dok ne omekša. Posolite i začinite, a kašičicu začinske paprike rastvorite u malo vode. Onda dodajte biber i beli luk. Umešajte seckan peršun u gulaš i isključite. 


 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading