OMILJENA GRICKALICA Domaći čips, krckav, slan, božanstven!
Napravite sami omiljenu grickalicu.
Namirnice:
krompir
so
ulje
Priprema:
Krompir oprati, oljuštiti i iseći na tanke listiće po širini. U tiganj sipati ulje duboko oko 1 cm i zagrejati. U vruće ulje poređati komade krompira jedan pored drugog, ali da se ne preklapaju. Pržiti dok ne dobiju zlatno-žutu boju. Vaditi na salvetu da se ocedi višak masnoće i odmah dobro posoliti.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
2 GLAVNA SAVETA ZA BEŠAMEL SOS Daće šmek svakom jelu, a dobićete brojne komplimente
Primenite ove jednostavne savete i dobićete najbolji bešamel sos.
BOLONJEZE SOS PRSTE DA POLIŽETE Donosimo vam originalni italijanski recept za najlepšu pastu
Fenomenalan i slasan obrok oduševiće i one izbirljive.
SAVETI ISKUSNIH DOMAĆICA ZA NAJBOLJU PROJU Biće sveža dugo i neće se mrviti
Napravite ukusnu proju koja će da ostane sveža i sutradan.
SELJAČKA PITA SA SIROM I KAJMAKOM Smaže se očas posla, a greje dušu i telo
Fenomenalna i drugačija, idealna za doručak ili večeru.
PILETINA ZAPEČENA SA SENFOM Meso se lepi za prste, a svaki zalogaj je gurmanski raj
Sočno i aromatično jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Komentari (0)