Zimski doručak sa đevrekom umesto hleba koji će da vam ulepša dan
Nije tajna da dobar doručak može osigurati pravu dozu energije potrebne za ostatak dana. Vođeni tom idejom predlažemo vam zanimljiv sendvič koji ima đevrek umesto hleba

Sendvič od đevreka
Sastojci:
2 prepolovljena đevreka
50 g krem sira
2 kašike putera
4 jajeta
rendani čedar
so, biber
kelj ili rukola, slanina, paradajz, krastavci, slanina
Priprema:
U velikom tiganju istopite 2 kašike putera. Ubacite donju polovinu đevreka, isečenom stranom nadole, te pecite pola minuta. Izvadite ga iz tepsije, namažite krem sir, pa pospite rendani čedar. Zatim stavite gornju polovinu đevreka u tiganj s isečenom stranom nadole i nju prepržite. Zatim pažljivo pržite jaja u tiganju, da ih ne biste razbili. Sastavite sendvič po želji, ali pazite da žumance bude u sredini.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KREMASTA KROMPIR SALATA Super ide uz razna jela, a pogodna za dane strogog posta
Služite kao prilog uz mrsno ili posno jelo.

BEJLIS ČIZKEJK Kremasti desert punog ukusa, idealan za svečanu trpezu
Ako volite klasičan čizkejk, ovaj sa likerom ćete obožavati.

USKRŠNJI HLEB PO ITALIJANSKOM RECEPTU Izgledaće svečano, a biće mekan i sočan
Savršenog ukusa i vizuelno interesantan, gosti će biti oduševljeni.

OFARBAJTE JAJA ZA USKRS U SMARAGDNO ZELENU Izgledaće otmeno i luksuzno, a trebaju vam samo ove 2 namirnice
Kombinacijom ove dve vrste čaja dobićete savršenu smaragdno zelenu boju.

ŠVARCVALD KOLAČ Raskošni desert sa višnjama kao osmišljen za uskršnju trpezu
Mirisan i neodoljiv desert, gosti će biti oduševljeni.
Komentari (0)