Zimski doručak sa đevrekom umesto hleba koji će da vam ulepša dan
Nije tajna da dobar doručak može osigurati pravu dozu energije potrebne za ostatak dana. Vođeni tom idejom predlažemo vam zanimljiv sendvič koji ima đevrek umesto hleba
![Zimski doručak sa đevrekom umesto hleba koji će da vam ulepša dan](/data/images/2023-02-20/46933_bejgl-1648053286_f.jpg?timestamp=1676847600)
Sendvič od đevreka
Sastojci:
2 prepolovljena đevreka
50 g krem sira
2 kašike putera
4 jajeta
rendani čedar
so, biber
kelj ili rukola, slanina, paradajz, krastavci, slanina
Priprema:
U velikom tiganju istopite 2 kašike putera. Ubacite donju polovinu đevreka, isečenom stranom nadole, te pecite pola minuta. Izvadite ga iz tepsije, namažite krem sir, pa pospite rendani čedar. Zatim stavite gornju polovinu đevreka u tiganj s isečenom stranom nadole i nju prepržite. Zatim pažljivo pržite jaja u tiganju, da ih ne biste razbili. Sastavite sendvič po želji, ali pazite da žumance bude u sredini.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)