ŠTO DA GA KUPUJETE? Napravite sami kačkavalj, veoma je jednostavno!

Trpeza/ V.V.

14:30

Sezonski recepti 0

Lako se pravi, a ukus mu je odličan.

sir
Shutterstock

Sastojci:

5 litara mleka

5 kašika soli

1 kesica limuntusa

Priprema:

Mleko skuvajte. Kad počne da ključa, dodajte so. Dodajte limuntus i neprestano mešajte, sve dok se tečnost ne zgusne i postane žuta. Sipajte u pamučnu kesu od gaze koju ste prethodno namokrili.  Pritisnite da se ocedi i ostavite tako 2 sata, pa stavite u frižider.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Komentari (0)

Loading