BRZI RUČAK PRSTE DA POLIŽEŠ Piletina s povćem i testeninom zapečena i rerni
Pošto su svi sastojci već unapred termički obrađeni, pečenje ovog jela neće vam oduzeti previše vremena već ga je potrebno tek lagano zapeći kako bi se sir rastopio na najslasniji mogući način.
Piletina i povrće zapečeni u rerni
Sastojci:
1 pileća prsa
1 kašika ulja
2 šolje testenine
260 g bundeve
1 šolja graška
1 šolja brokolija
1 šolja paradajz sosa
1 šaka parmezana bosiljak
so, biber
Priprema:
Na malo ulja propržiti začinjene pileći file. Ostavite da se ohlade, a zatim isecite na komade. Skuvajte testeninu u slanoj vodi. U drugoj posudi kuvajte tikvu isečenu na kockice 10 minuta, pa dodajte grašak i brokoli. Kuvajte ih još minut-dva ili dok ne omekšaju. Zagrejte rernu na 180 stpeni. Prebacite mešanu testeninu, paradajz sos, piletinu, povrće i bosiljak u posudu za rernu. Pospite sirom i pecite oko 15 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)