DOMAĆI NAMAZ Pašteta od sardina je odličan doručak ili večera
Napravite paštetu po ovom receptu i uvek ćete imati spreman obrok.
Sastojci:
2 konzerve sardina
1 crni luk
3 jaja
2 kisela krastavčića
1 kašičica putera
Biber, so
Priprema:
Sardine očistite od kostiju i izgnječite viljuškom. Izmešajte sa malo ulja za kozerve da dobijete ujednačenu smesu. Posebno sjedinite mikserom puter, kuvana žumanceta, malo soli, bibera, sitno isečen crni luk. Pomešajte sa smesom od sardina. Stavite u činiju I odozgo poređajte sitno isečena belanca, a okolo tanke kolutove kiselih krastavaca.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
NAJUKUSNIJA JELA ZA BOŽIĆNI POST Poći će vam voda na usta, za obrok koji se pamti
Pihtije, sremski paprikaš, pikantni oslić i mimoza salata, biramo samo ono najbolje.
POSNA REFORMA Čokoladna rapsodija sa orasima dostojna kraljevske trpeze
Poslastica za sva vremena i prilike.
POSNI SLAVSKI KOLAČ Ni malo ne zaostaje za originalom, a gosti će biti oduševljeni
Ukrasiće slavsku trpezu, a nema ko vam neće tražiti recept.
OČISTITE MIKROTALASNU ZA TREN OKA Trik sa Tik toka koji provereno radi, bićete oduševljeni
Primenite ovaj jednostavni trik.
MIRKOV BRZI KOLAČ SA VIŠNJAMA Recept autora stranice "miretova kuhinja" raj za nepca
Napravite ovaj voćni desert po receptu Mirka Končara iz Beograda
Komentari (0)