DOMAĆI NAMAZ Pašteta od sardina je odličan doručak ili večera
Napravite paštetu po ovom receptu i uvek ćete imati spreman obrok.

Sastojci:
2 konzerve sardina
1 crni luk
3 jaja
2 kisela krastavčića
1 kašičica putera
Biber, so
Priprema:
Sardine očistite od kostiju i izgnječite viljuškom. Izmešajte sa malo ulja za kozerve da dobijete ujednačenu smesu. Posebno sjedinite mikserom puter, kuvana žumanceta, malo soli, bibera, sitno isečen crni luk. Pomešajte sa smesom od sardina. Stavite u činiju I odozgo poređajte sitno isečena belanca, a okolo tanke kolutove kiselih krastavaca.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

SIPANA PITA SA JABUKAMA Mirisna poslastica koja nestane sa stola čim se postavi
Neodoljiva i mirisna, najbolje odmah stavite duplu meru.

PROJA SA SREMUŠEM Zasitna i sočna, najbolje služite uz šolju jogurta
Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja.

POSNE SARMICE OD ZELJA Držaće vas dugo sitim, a pravi raj za nepca
Sočne i slasne, za savršen ručak.

VRANJANSKI PROPEĆ Jednostavna starinska pita sa sirom ukusa koji se pamti
Savršenog ukusa, pravićete stalno.

MEDENO SRCE NA VODI Kremasti kolač koji uspeva svima, za prave sladokusce
Fenomenalni slatkiš nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)