DOMAĆI NAMAZ Pašteta od sardina je odličan doručak ili večera
Napravite paštetu po ovom receptu i uvek ćete imati spreman obrok.
Sastojci:
2 konzerve sardina
1 crni luk
3 jaja
2 kisela krastavčića
1 kašičica putera
Biber, so
Priprema:
Sardine očistite od kostiju i izgnječite viljuškom. Izmešajte sa malo ulja za kozerve da dobijete ujednačenu smesu. Posebno sjedinite mikserom puter, kuvana žumanceta, malo soli, bibera, sitno isečen crni luk. Pomešajte sa smesom od sardina. Stavite u činiju I odozgo poređajte sitno isečena belanca, a okolo tanke kolutove kiselih krastavaca.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)