DOMAĆI NAMAZ Pašteta od sardina je odličan doručak ili večera
Napravite paštetu po ovom receptu i uvek ćete imati spreman obrok.
Sastojci:
2 konzerve sardina
1 crni luk
3 jaja
2 kisela krastavčića
1 kašičica putera
Biber, so
Priprema:
Sardine očistite od kostiju i izgnječite viljuškom. Izmešajte sa malo ulja za kozerve da dobijete ujednačenu smesu. Posebno sjedinite mikserom puter, kuvana žumanceta, malo soli, bibera, sitno isečen crni luk. Pomešajte sa smesom od sardina. Stavite u činiju I odozgo poređajte sitno isečena belanca, a okolo tanke kolutove kiselih krastavaca.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)