JAGNJEĆA ČORBA Kulinarski specijalitet bez koga se ne može zamisliti praznična trpeza
Počastite se za pranike jagnjećom čorbom.

Sastojci:
Možda vas zanima:

KAFANSKA ČORBA Savršeno kuvano jelo po receptu koji smo dobili pravo iz kafane!
Čorba sa povrćem i mesom može da se jede kao predjelo, ali i kao obrok.

RIZNICA VITAMINA Čorba od povrća je savršen miks koji čini ukusno jelo na kašiku
Jelo možete da obogatite dodavanjem i drugog povrća koje volite.

KUVANO JELO Čorba od koprive je lagana, zdrava i odlično će vas zasititi
Prilikom posluživanja u čorbu možete dodati malo kisele pavlake.

SUPER JELO Krem čorba od šampinjona je veoma ukusna, ali i zdrava
Uz parče hleba, ova čorba može da bude kompletan obrok.
500 g jagnjećeg mesa
2 glavice crnog luka
2 kašike brašna
1 kašika mlevene slatke paprike
2 jaja
1 veza zeleni za supu
1 kašika seckanog peršuna
2 kašike ulja
Priprema:
Na ulju propržite sitno iseckan luk, pa dodajte meso isečeno na komade. Pospite meso brašnom i mlevenom paprikom, promešajte i pržite 10 minuta. Dodajte zelen za supu, sipajte oko 2 litra tople vode i kuvajte dok meso ne omekša. U gotovu čorbu dodajte umućeno jaje dok vri. Na kraju dodajte peršun.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KIFLICE SA POSNIM MAJONEZOM Biće još bolje od onih iz pekare
Najbolje služite uz posni jogurt ili kiselo mleko.

POSNA MAKOVNJAČA Mirisna i mekana kao duša, neprevaziđenog ukusa
Savršena za sve svečane prilike i slavsku trpezu.

NEŽNA LAVANDA TORTA Kremasta i sočna poslastica nezaboravnog ukusa
Lagana i neodoljiva, nestaće sa stola čim se postavi.

SVRLJIŠKI BELMUŽ Evo kako da napravite zvanično najbolje jelo na svetu
Treba vam samo 3 sastojka, a proglašeno je za najbolje jelo na svetu.

VOĆNI MAFINI ZA PRAVO UŽIVANJE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a uspeva BAŠ svima
Najbolje služite uz voće ili sladoled.
Komentari (0)