PILIĆI OD JAJA Od preostalih uskršnjih jaja napravite dekorativno predjelo
Toliko su lepi da će vam biti žao da ih pojedete.
Sastojci:
10 jaja
50 g majoneza
2 kašike pavlake
1 manja barena šargarepa
biber ili perca luka
Priprema:
Jaja tvrdo skuvati. Kad se ohlade, oljuštiti i odseći krajeve sa obe strane, pa izvaditi žumanca. Izgnječiti žumanca viljuškom i pomešati sa majonezom i pavlakom. Paziti da smesa ne bude retka. Napraviti loptice i staviti na belanca. Na vrh staviti odsečene vrhove. Od šargarepe napraviti nos, a od bibera ili perca oči.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)