PILIĆI OD JAJA Od preostalih uskršnjih jaja napravite dekorativno predjelo
Toliko su lepi da će vam biti žao da ih pojedete.
Sastojci:
10 jaja
50 g majoneza
2 kašike pavlake
1 manja barena šargarepa
biber ili perca luka
Priprema:
Jaja tvrdo skuvati. Kad se ohlade, oljuštiti i odseći krajeve sa obe strane, pa izvaditi žumanca. Izgnječiti žumanca viljuškom i pomešati sa majonezom i pavlakom. Paziti da smesa ne bude retka. Napraviti loptice i staviti na belanca. Na vrh staviti odsečene vrhove. Od šargarepe napraviti nos, a od bibera ili perca oči.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)