PILIĆI OD JAJA Od preostalih uskršnjih jaja napravite dekorativno predjelo
Toliko su lepi da će vam biti žao da ih pojedete.
![PILIĆI OD JAJA Od preostalih uskršnjih jaja napravite dekorativno predjelo](/data/images/2023-04-13/51572_pilici-shutterstock-129424802_f.jpg?timestamp=1681336800)
Sastojci:
10 jaja
50 g majoneza
2 kašike pavlake
1 manja barena šargarepa
biber ili perca luka
Priprema:
Jaja tvrdo skuvati. Kad se ohlade, oljuštiti i odseći krajeve sa obe strane, pa izvaditi žumanca. Izgnječiti žumanca viljuškom i pomešati sa majonezom i pavlakom. Paziti da smesa ne bude retka. Napraviti loptice i staviti na belanca. Na vrh staviti odsečene vrhove. Od šargarepe napraviti nos, a od bibera ili perca oči.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)