Ručak za 30 minuta: Zapečeni njoki s mocarelom i spanaćem osvajaju okusom, a gotovi su u tren
Aromatičan, jednostavan sos sa spanaćem i paradajzom, uz dodatak meda i mocarele, daje ovom jelu fantastičan ukus.

Zapečeni njoki s mocarelom i spanaćem
Sastojci:
1 kašika maslinovog ulja
3 čena belog luka, oljušten i izgnječen
1 veći crni luk, oljušten i sitno isečen
700 ml pasiranog paradajza
1 kašičica meda
80 g bebi spanaća
800 g svežih njoki
300 g mocarele
so, biber
Priprema:
Rernu zagrejati na 200 stepeni. Zagrejati maslinovo ulje u velikom tiganju koji može da ide uu rernu. Ubacite beli i crni luk, dinstajte ih 5 minuta dok ne omekšaju. Dodajte paradajz, med, spanać, so i biber i njoke. Dinstajte oko 5 minuta dok se sastojci ne sjedine i spanać ne počne da vene. Zatim dodajte mocarelu isečenu na komade. Pripremljeno jelo stavite u rernu oko 15 minuta, dok mocarela ne poprimi zlatno braon boju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Pravi se lako, a pojede brzo
Slasna i ukusna, bićete oduševljeni.

ČUVENA ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a neponovljivog ukusa
Očaravajuća i ukusna, uzećete parče više.

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.

UŠTIPCI SA MESOM Recept koji morate da znate, nikad nisu bili ukusniji
Najbolje služite uz šolju jogurta.
Komentari (0)