RECEPT ZA MARINADU Vaše meso će biti najukusnije zahvaljujući ovoj kombinaciji začina
Marinirajte meso u ovoj mešavini i biće sigurno sočno.
Sastojci:
400 ml piva
100 ml ulja
1 veza peršuna
4 čena belog luka
1 crni luk
1 kašičica mlevene paprike
1 kašičica ruzmarina
2 kašičice soli
4 kašičice suvog biljnog začina
1/2 kašičice bibera
Priprema:
Sjedinite pivo, ulje, biber, začinsku papriku, ruzmarin i sitno iseckani beli luk. U šerpi poređajte red mesa, pospite seckanim peršunom i crnim lukom, prelijte sa malo marinade. Poređajte drugi red mesa i ponovite red peršuna i crnog luka, pa malo marinade i sve tim redom ređajte dok ne utrošite svo meso. Ostatak marinade sipajte preko mesa. Poklopite šerpu i stavite u frižider da stoji najmanje dva sata, a najbolje celu noć.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)