RECEPT ZA MARINADU Vaše meso će biti najukusnije zahvaljujući ovoj kombinaciji začina
Marinirajte meso u ovoj mešavini i biće sigurno sočno.
Sastojci:
400 ml piva
100 ml ulja
1 veza peršuna
4 čena belog luka
1 crni luk
1 kašičica mlevene paprike
1 kašičica ruzmarina
2 kašičice soli
4 kašičice suvog biljnog začina
1/2 kašičice bibera
Priprema:
Sjedinite pivo, ulje, biber, začinsku papriku, ruzmarin i sitno iseckani beli luk. U šerpi poređajte red mesa, pospite seckanim peršunom i crnim lukom, prelijte sa malo marinade. Poređajte drugi red mesa i ponovite red peršuna i crnog luka, pa malo marinade i sve tim redom ređajte dok ne utrošite svo meso. Ostatak marinade sipajte preko mesa. Poklopite šerpu i stavite u frižider da stoji najmanje dva sata, a najbolje celu noć.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
ŠTRUDLA SA MAKOM Teta Nada nam je dala recept kako da bude sočna i mekana, prste da poližete
Starinska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a može da se napravi i u posnoj varijanti.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
Komentari (0)