RECEPT ZA MARINADU Vaše meso će biti najukusnije zahvaljujući ovoj kombinaciji začina
Marinirajte meso u ovoj mešavini i biće sigurno sočno.
Sastojci:
400 ml piva
100 ml ulja
1 veza peršuna
4 čena belog luka
1 crni luk
1 kašičica mlevene paprike
1 kašičica ruzmarina
2 kašičice soli
4 kašičice suvog biljnog začina
1/2 kašičice bibera
Priprema:
Sjedinite pivo, ulje, biber, začinsku papriku, ruzmarin i sitno iseckani beli luk. U šerpi poređajte red mesa, pospite seckanim peršunom i crnim lukom, prelijte sa malo marinade. Poređajte drugi red mesa i ponovite red peršuna i crnog luka, pa malo marinade i sve tim redom ređajte dok ne utrošite svo meso. Ostatak marinade sipajte preko mesa. Poklopite šerpu i stavite u frižider da stoji najmanje dva sata, a najbolje celu noć.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)