NAPRAVITE IH SAMI Domaći ćevapi na ražnjiću oduševiće goste
Napravite sami smesu za ćevape, tako će biti baš po vašem ukusu.
Sastojci:
Za ćevape:
500 g mlevenog mesa
150 ml kisele vode
3 kašike prezli
2 kašičice soli
1 kašičica bibera
1 kašičica mešavine suvih biljnih začina
Priprema:
Meso sjedinite sa vodom i prezlama, dodajte začine i mesite oko 15 minuta. Po potrebi dodajte još začina. Ostavite u frižideru bar jedan sat. Oblikujte deblje ćevape, pa kroz sredinu provucite štapić za ražnjiće. Rukom koju ste namazali uljen rastanjite ćevap duž štapića. Pržite na roštilju okrećući da se ispeku sa svih strana.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)