SOČNE ŠNICLE Meso sa marinadom od senfa ima neverovatan ukus
Roštilj meso spremljeno po ovom receptu će vam svi pohvaliti.

Sastojci:
2 kg šnicli
250 g crnog luka
100 g senfa
100 ml piva
Priprema:
Meso izlupati blago čekićem, utrljati so i biber u svaku šniclu, premazati ih senfom i ostaviti u frižideru da stoje pola sata. Za to vreme luk iseći na kockice. Meso ispeći na roštilju. Gotovo stavljati u dublju posudu i posuti seckanim lukom i sa malo piva. Kada je svo meso u činiji poklopiti je i malo prodrmati pa na roštilju ostaviti poklopljeno 5 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

PASTA SA MLEVENIM MESOM I ČETRI VRSTE SIRA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Slasna i savršena, postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNA KARAMEL TORTA Neodoljiva poslastica ukusa koji budi sva čula
Posna i savršena, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNA MUSAKA SA PEČENIM PAPRIKAMA Specijalitet po receptu iz stare baka Katine sveske
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

POSNA PROJA SA TIKVICAMA Klasik na drugačiji način, pravi se lako, a pojede odmah
Priprema je jednostavna, a osvaja ukusom.
Komentari (0)