SOČNE ŠNICLE Meso sa marinadom od senfa ima neverovatan ukus
Roštilj meso spremljeno po ovom receptu će vam svi pohvaliti.
Sastojci:
2 kg šnicli
250 g crnog luka
100 g senfa
100 ml piva
Priprema:
Meso izlupati blago čekićem, utrljati so i biber u svaku šniclu, premazati ih senfom i ostaviti u frižideru da stoje pola sata. Za to vreme luk iseći na kockice. Meso ispeći na roštilju. Gotovo stavljati u dublju posudu i posuti seckanim lukom i sa malo piva. Kada je svo meso u činiji poklopiti je i malo prodrmati pa na roštilju ostaviti poklopljeno 5 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)