RIBA NA ROŠTILJU Pripremite je po ovom receptu, biće sočna i imaće poseban ukus
Zdrav ručak od ribe gotov za 15 minuta.
Sastojci:
4 srednje orade (ili druge ribe)
2 limuna
Sok od 1 limuna
4 čena belog luka
1 veza peršuna
Morska so, biber
Maslinovo ulje
Priprema:
Dobro očistite ribu i uklonite iznutrice. Istrljajte je solju i biberom spolja i iznutra, a unutra izgnječenim belim lukom. U svaku oradu stavite nekoliko kriški limuna i malo iseckanog peršuna. Namažite ih ribe spolja uljem i ispecite na roštilju. Dok se peku, povremeno ih poprskajte sokom od limuna i okrenite 2-3 puta. Potrebno je 15 minuta da budu gotove.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)