RIBA NA ROŠTILJU Pripremite je po ovom receptu, biće sočna i imaće poseban ukus

Trpeza/ V.V.

10:30

Sezonski recepti 0

Zdrav ručak od ribe gotov za 15 minuta.

RIBA NA ROŠTILJU Pripremite je po ovom receptu, biće sočna i imaće poseban ukus
Shutterstock

Sastojci:

4 srednje orade (ili druge ribe)

2 limuna

Sok od 1 limuna

4 čena belog luka

1 veza peršuna

Morska so, biber

Maslinovo ulje

Priprema:

Dobro očistite ribu i uklonite iznutrice. Istrljajte je solju i biberom spolja i iznutra, a unutra izgnječenim belim lukom. U svaku oradu stavite nekoliko kriški limuna i malo iseckanog peršuna. Namažite ih ribe spolja uljem i ispecite na roštilju. Dok se peku, povremeno ih poprskajte sokom od limuna i okrenite 2-3 puta. Potrebno je 15 minuta da budu gotove.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

 

Komentari (0)

Loading