SLAVSKO PREDJELO Slane kuglice od smokija su savršeni zalogaji za meze
Najbolje je da ih napravite dan ranije i ostavite da odstoje u frižideru preko noći.
Sastojci:
150 g samlevenog smokija
100 g mlevenog neslanog kikirikija
100 g margarina
150 g krem sira
50 g susama
1 kašika seckanog peršuna
Priprema:
Pomešajte smoki i kikiriki. Sipajte istopljeni margarin i izmešajte. Dodajte krem sir i izmešajte u kompaktnu smesu. Oblikujte kuglice i uvaljajte ih u prepečeni susam, a deo u peršun. Pre toga susam stavite u suvi tiganj i na tihoj vatri malo propržite. Poređajte na tacnu i stavite u frižider.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)