Testenina s kobasicom i spanaćem je jednostavan ručak koju mogu da prave i oni koji se ne snalaze u kuhinji
Pržene kobasice s kuvanom testeninom uz dodatak spanaća jelo je koje ne želite zaobići.
Testenina s kobasicama i spanaćem
Sastojci:
300 g testenine
1 kašika maslinovog ulja
1 glavica crnog luka
8 komada svinjskih kobasica
1 kašika lista komorača
2 prstohvata čili praha
2 kašike pavlake
2 kašike spanaća
1 šaka crnih maslinki
Priprema:
Prokuvajte vodu u velikom loncu i kuvajte testeninu prema uputstvu na pakovanju. Zagrejte malo maslinovog ulja u tiganju i dodajte naseckani luk. Pržite pet minuta. Isecite kobasice i dodajte ih u tiganj. Pržite kobasice i luk oko deset minuta. Dodajte komorač i čili. Ocedite testeninu, dodajte je u šerpu i sve dobro promešajte. Dodajte kajmak i seckani spanać. Poslužite odmah sa maslinkama odozgo.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)