Testenina s kobasicom i spanaćem je jednostavan ručak koju mogu da prave i oni koji se ne snalaze u kuhinji
Pržene kobasice s kuvanom testeninom uz dodatak spanaća jelo je koje ne želite zaobići.
Testenina s kobasicama i spanaćem
Sastojci:
300 g testenine
1 kašika maslinovog ulja
1 glavica crnog luka
8 komada svinjskih kobasica
1 kašika lista komorača
2 prstohvata čili praha
2 kašike pavlake
2 kašike spanaća
1 šaka crnih maslinki
Priprema:
Prokuvajte vodu u velikom loncu i kuvajte testeninu prema uputstvu na pakovanju. Zagrejte malo maslinovog ulja u tiganju i dodajte naseckani luk. Pržite pet minuta. Isecite kobasice i dodajte ih u tiganj. Pržite kobasice i luk oko deset minuta. Dodajte komorač i čili. Ocedite testeninu, dodajte je u šerpu i sve dobro promešajte. Dodajte kajmak i seckani spanać. Poslužite odmah sa maslinkama odozgo.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
TRIK ZA SAVRŠENO MESO Marinirajte u ovoj namirnici i biće mekano i sočno
Primenite ovaj jednostavni trik, bićete oduševljeni koliko je meso mekše i ukusnije
VALJUŠCI SA MAKOM Jeftin desert skupog ukusa koji budi nostalgiju na prošla vremena
Starinski slatkiš pravi se lako, a pogodan je za svaku priliku.
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
ŠTRUDLA SA MAKOM Teta Nada nam je dala recept kako da bude sočna i mekana, prste da poližete
Starinska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a može da se napravi i u posnoj varijanti.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
Komentari (0)