Omiljena grickalica mame čuvenih Kardašijanki, Kris Džener je toliko jednostavna a toliko očaravajuća
Kao i sve zaposlene žene, Kris Džener nema baš puno slobodnog vremena koje može da provede u kuhinji.
Recept za sos od avokada i pelata
Sastojci:
8 zrelih avokada
1 konzerva pelata
3 kašičice belog luka u prahu
3 kašičice crnog luka u prahu
1 limun
1,5 šolja pavlake
1,5 šolja rendanog čedar sira
1 mala tegla crnih maslina
4 paradajza
8 stabljika mladog crnog luka
tortilja čips
so,i mleveni crni biber
Priprema:
Stavite avokado u veliku činiju i izgnječite dok ne dobijete teksturu pirea. U avokado U avokado dodajte pavlaku i pelat. Začinite navedenim začinima. Masline isecite na male kolutove. Narežite paradajz i mladi luk na male komadiće. Iscedite limun. Stavite sve u činiju s avokadom i dobro promešajte. Poslužite sa tortilja čipsom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)