UVEK SE LEPO POJEDE Pirinač sa mesom i boranijom, izdašan i preukusan obrok
Idealno jelo za porodični ručak.

Sastojci:
500 g pilećih grudi
300 g pirinča
200 g boranije
150 g suve kobasice
1 šargarepa
1 paprika
1 crni luk
1 čen belog luka
1 kocka za supu od povrća
1 kašičica mlevene paprike
1 kašičica soli
Priprema:
Meso i povrće isecite, a kocku supe skuvajte u litru vode. U tiganju na malo ulja propržite meso dok ne potamni. Izvadite na tanjir, a u istom tiganju propržite oba iseckana luka. Dodajte isečenu kobasicu na kolutove, šargarepu, papriku i boraniju. Dodajte mlevenu papriku, so, promešajte, dodajte pirinač i kratko propržite. Nalijte supom i krčkajte desetak minuta, uz stalno mešanje kako se pirinač ne bi zalepio. Vratite piletinu u tiganj, sipajte vodu da sve prekrije i kuvajte dok pirinač ne omekša i jelo se zgusne.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KREMASTA FUNGI PASTA Posno jelo iz italijanske kuhinje koje greje dušu i telo
Služite uz sos po želji.

JAPANSKA SUPA RAMEN Drugačiji specijalitet koji krepi organizam u trenu
Bićete oduševljeni ukusom.

NAĆOSI NA DOMAĆI NAČIN Recept koji morate da znate, biće slasni kao oni iz bioskopa
Samo dodajte umak po želji.

POSNA TIRAMISU TORTA Savršen spoj palačinki i kafe, ukusa koji budi sva čula
Fenomenalna poslastica za dane Uskršnjeg posta.

SOČIVO SA KOMADIĆIMA SOJE Posni specijalitet koji će vas dugo držati sitim, ukusa koji budi sva čula
Sočno i slasno, a posno jelo.
Komentari (0)