TETKA VERIN PILAV BOLJI OD KLASIČNOG Aromatično jelo koje okrepljuje dušu i telo
Slasno jelo oduševiće i one izbirljive.

Potrebno je
Možda vas zanima:

ŠARENI RIŽOTO Specijalitet sa pečurkama koji greje dušu i telo
Sočan i ukusan, prste da poližete.

PILAV NA MEKSIČKI NAČIN Aromatično, pikantno jelo koje osvaja od prvog zalogaja
Dodajte prilog po želji i uživajte.

SAVRŠEN RIŽOTO Piletina mu daje poseban šmek, ukusa koji se pamti
Uživajte u pravoj eksploziji ukusa.

TRIKOVI ZA SAVRŠEN RIŽOTO Biće kremast i slasan umesto suv i bezukusan
Jednostavni trikovi doprineće da rižoto bude kremast i sočan.
- 400 g filea
- 1 šolja pirinča
- 2 šolje pilećeg bujona
- 1 crvena paprika
- 1 šargarepa
- 1 luk
- 2 čena belog luka
Priprema:
Meso isecite na kockice, pa ga propržite na ulju. Dodajte iseckan luk i beli luk pa dinstajte dok luk ne postane staklast. Dodajte pirinač i dinstajte još nekoliko minuta. Dodajte papriku, šargarepu i začine, pa nalijte pilećim bujonom. Kuvajte na srednjoj vatri dok pirinač ne upije tečnost i postane mekan. Smesu prebacite u pleh i pecite pilav 20 minuta na 200 stepeni dok ne porumeni.

POSNA PROJA SA TIKVICAMA Klasik na drugačiji način, pravi se lako, a pojede odmah
Priprema je jednostavna, a osvaja ukusom.

PUNJENE PAPRIKE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, za ručak koji se pamti
Sočno i slasno jelo, ukućani će stajati u redu za još.

OBOJITE JAJA U ROZE ZA USKRS Izgledaće nežno i originalno, a sastojci su potpuno prirodni
Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.

POSNE SARMICE OD ZELJA ZA SAVRŠEN RUČAK Toliko su ukusne da ćete zaboraviti da nedostaje meso
Sočne i ukusne, prste da poližete.

POSNA KREMPITA Mekana kao duša, a topi se u ustima, ovakvu do sada niste jeli
Sa keksom i pudingom, sočna i ukusna.
Komentari (0)