ZA PRSTE SE LEPI Neodoljiva rebarca u CRNOM VINU oduševiće vas u sekundi!

Alo.rs/B. Paunović

13:00

Sezonski recepti 0

Možete jesti uz prilog koji želite.

trpeza
Shutterstock

Rebarca u crnom vinu

Sastojci:

500 g svinjskih rebara

2 glavice crnog luka

1/2 šolje crnog vina

4 kašike maslinovog ulja

2 prstohvata soli

Priprema:

Luk iseći na kolutove, rebarca iseći na parčiće i posipati solju. Luk ispržiti u maslinovom ulju, dodati rebarca i pržiti dok ne postanu zlatasta. Dodati vino i sve dinstati na laganoj vatri 40 minuta.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Komentari (0)

Loading