TRI SASTOJKA KOJA OD PUNJENIH PAPRIKA PRAVE NAJBOLJE JELO Iskusne domaćice se kunu u ove trikove
Jednostavni trikovi koji će punjene paprike učiniti još ukusnijim.
Punjene paprike se često nalaze na srpskoj trpezi, a osim fantastičnog ukusa kojem retko ko može da odoli, one se i jednostavno pripremaju, pa ih domaćice sa užitkom prave. Sve što je potrebno jeste da paprike napunite nadevom, sipajte paradajz sos i krčkate. Ovo je jedan od najlakših recepata za specijalitet od paprika.
Ali, ako želite da poboljšate ukus punjenim paprika, neke iskusne domaćice su otkrile tajne. One u ovo jelo dodaju neke sastojke koje samo poboljšavaju ukus, a mi te tajne otkrivamo vama.
Koji su to tajni sastojci?
Ako u nadev od mesa i pirinča dodate i seckane šampinjone obično jelo ćete pretvoriti u pravo kulinarsko remek-delo. A ako ipak niste ljubitelj pečuraka, u nadev dodajte seckanu slaninu. Ona svakom jelu daje poseban šmek. Takođe, kada napunite paprike možete da koristite sirovo jaje umesto krompira ili paradajza. Ali jedna napomena ako koristite jaje. Tada paprike obavezno pecite u rerni, a nemojte da kuvate na šporetu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)