PREUKUSNO! Punjene prženice, sa filom od šunke i kačkavalja, vredi se potruditi za ovakvo jelo!

Vesna Vukadinović

18:01

Sezonski recepti 0

Obrok koji će se pojesti za tren oka.

kulinarski specijalitet
Shutterstock

Sastojci:

4 kriške tost hleba ili drugog koji imate

4 kriške šunkarice

4 kriške kačkavalja za sendviče

2 jaja

1 kašika mleka

1 kašika rendanog parmezana

1 kašika majoneza

½ kašičice origana

2 kašike ulja

Priprema:

Sjedinite majonez s origanom i namažite hleb. Stavite dve kriške šunkarice i kačkavalja i poklopite drugom kriškom hleba. Ponovite s ostalim sendvičima. Ako su veliki parčići presecite ih dijagonalno da dobijete dva manja trouglasta sendviča. Umutite jaja, dodajte so, mleko i parmezan. Sendviče uvaljajte u smesu od jaja, pa ih pržite na zagrejanom ulju dok ne  dobiju smeđu boju sa one strane.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Komentari (0)

Loading