PREUKUSNO! Punjene prženice, sa filom od šunke i kačkavalja, vredi se potruditi za ovakvo jelo!
Obrok koji će se pojesti za tren oka.
Sastojci:
4 kriške tost hleba ili drugog koji imate
4 kriške šunkarice
4 kriške kačkavalja za sendviče
2 jaja
1 kašika mleka
1 kašika rendanog parmezana
1 kašika majoneza
½ kašičice origana
2 kašike ulja
Priprema:
Sjedinite majonez s origanom i namažite hleb. Stavite dve kriške šunkarice i kačkavalja i poklopite drugom kriškom hleba. Ponovite s ostalim sendvičima. Ako su veliki parčići presecite ih dijagonalno da dobijete dva manja trouglasta sendviča. Umutite jaja, dodajte so, mleko i parmezan. Sendviče uvaljajte u smesu od jaja, pa ih pržite na zagrejanom ulju dok ne dobiju smeđu boju sa one strane.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)