POHOVANI SENDVIČ Preukusan doručak ili večera, vredi se potruditi!
Nadev za sendvič možete da menjate prema ukusu i onome što imate i frižideru.
Sastojci:
4 kriške tost hleba ili drugog koji imate
4 kriške šunkarice
4 kriške kačkavalja za sendviče
2 jaja
1 kašika mleka
1 kašika rendanog parmezana
1 kašika majoneza
½ kašičice origana
2 kašike ulja
Priprema:
Sjedinite majonez s origanom i namažite hleb. Stavite dve kriške šunkarice i kačkavalja i poklopite drugom kriškom hleba. Ponovite s ostalim sendvičima. Ako su veliki parčići presecite ih dijagonalno da dobijete dva manja trouglasta sendviča. Umutite jaja, dodajte so, mleko i parmezan. Sendviče uvaljajte u smesu od jaja, pa ih pržite na zagrejanom ulju dok ne dobiju smeđu boju sa one strane.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ISKORISTITE BAJAT OD JUČE Zapečeni hleb sa belim lukom i kačkavaljem, ma prste da poližeš!
Ukusan obrok će biti spremani za 20 minuta. Sastojke prilagodite količini starog hleba koji imate.
PREUKUSNO! Punjene prženice, sa filom od šunke i kačkavalja, vredi se potruditi za ovakvo jelo!
Obrok koji će se pojesti za tren oka.
ODLIČNA VEČERA Iskoristite stari hleb i napravite lažnu picu za 20 minuta!
Brza večera ili doručak od ostataka koje imate u frižideru.
GRILOVANI ZAČINJENI HLEB Kada pretekne od ručka, za večeru ga prepecite na roštilju
Možete ga jesti uz meso ili sa pavlakom, sirom, ajvarom...
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)