POHOVANI SENDVIČ Preukusan doručak ili večera, vredi se potruditi!

Trpeza/ V.V.

18:10

Sezonski recepti 0

Nadev za sendvič možete da menjate prema ukusu i onome što imate i frižideru.

POHOVANI SENDVIČ Preukusan doručak ili večera, vredi se potruditi!
Shutterstock

Sastojci:

4 kriške tost hleba ili drugog koji imate

4 kriške šunkarice

4 kriške kačkavalja za sendviče

2 jaja

1 kašika mleka

1 kašika rendanog parmezana

1 kašika majoneza

½ kašičice origana

2 kašike ulja

Priprema:

Sjedinite majonez s origanom i namažite hleb. Stavite dve kriške šunkarice i kačkavalja i poklopite drugom kriškom hleba. Ponovite s ostalim sendvičima. Ako su veliki parčići presecite ih dijagonalno da dobijete dva manja trouglasta sendviča. Umutite jaja, dodajte so, mleko i parmezan. Sendviče uvaljajte u smesu od jaja, pa ih pržite na zagrejanom ulju dok ne  dobiju smeđu boju sa one strane.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading