POHOVANI SENDVIČ Preukusan doručak ili večera, vredi se potruditi!
Nadev za sendvič možete da menjate prema ukusu i onome što imate i frižideru.

Sastojci:
Možda vas zanima:

ISKORISTITE BAJAT OD JUČE Zapečeni hleb sa belim lukom i kačkavaljem, ma prste da poližeš!
Ukusan obrok će biti spremani za 20 minuta. Sastojke prilagodite količini starog hleba koji imate.

PREUKUSNO! Punjene prženice, sa filom od šunke i kačkavalja, vredi se potruditi za ovakvo jelo!
Obrok koji će se pojesti za tren oka.

ODLIČNA VEČERA Iskoristite stari hleb i napravite lažnu picu za 20 minuta!
Brza večera ili doručak od ostataka koje imate u frižideru.

GRILOVANI ZAČINJENI HLEB Kada pretekne od ručka, za večeru ga prepecite na roštilju
Možete ga jesti uz meso ili sa pavlakom, sirom, ajvarom...
4 kriške tost hleba ili drugog koji imate
4 kriške šunkarice
4 kriške kačkavalja za sendviče
2 jaja
1 kašika mleka
1 kašika rendanog parmezana
1 kašika majoneza
½ kašičice origana
2 kašike ulja
Priprema:
Sjedinite majonez s origanom i namažite hleb. Stavite dve kriške šunkarice i kačkavalja i poklopite drugom kriškom hleba. Ponovite s ostalim sendvičima. Ako su veliki parčići presecite ih dijagonalno da dobijete dva manja trouglasta sendviča. Umutite jaja, dodajte so, mleko i parmezan. Sendviče uvaljajte u smesu od jaja, pa ih pržite na zagrejanom ulju dok ne dobiju smeđu boju sa one strane.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

PASTA SA MLEVENIM MESOM I ČETRI VRSTE SIRA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Slasna i savršena, postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNA KARAMEL TORTA Neodoljiva poslastica ukusa koji budi sva čula
Posna i savršena, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNA MUSAKA SA PEČENIM PAPRIKAMA Specijalitet po receptu iz stare baka Katine sveske
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

POSNA PROJA SA TIKVICAMA Klasik na drugačiji način, pravi se lako, a pojede odmah
Priprema je jednostavna, a osvaja ukusom.
Komentari (0)