OMLET IZ RERNE Doručak koji daje energiju, svi ga vole, a po ovom receptu se nema prženja!
U omlet možete da dodate po želji i druge sastojke.
Sastojci:
4 jaja
200 ml mleka
100 g brašna
3-4 kriške šunkarice
1 sveža paprika
1 crni luk
1 kašičica soli
1 kašičica peršuna
Priprema:
Pomešajte sve sastojke u posudi da dobijete ujednačenu smesu. Sipajte je u podmazan manji pleh i stavite na zagrejanu ringlu. Kad smesa počne da vri prebacite pleh u rernu, zagrejanu 200 stepeni. Pecite 10 minuta.
Možda vas zanima:
SAVRŠEN DORUČAK Recept za kajganu od kuvanih i prženih jaja, a ima i nadev!
Kajgana sa bogatim filom je odlična za početak dana.
UŠTIPCI SA JOGURTOM Najbrži i najjednostavniji koje ste do sada probali
Dobićete punu činiju mekih loptica koje će deca obožavati.
BRZO I JEFTINO Proja sa spanaćem je mekana i ukusna, odlična za lep početak dana
Od nekoliko sastojaka koje imate u kuhinji dobićete ukusan obrok ili predjelo.
KAO IZ RESTORANA Sendvič sa hrskavom piletinom i kačkavaljem, super doručak ili obrok za poneti
Sendvič možete pripremiti uveče i staviti u frižider do sutradan.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)